Vi belyser din vision för

Elektriker Solna

Lysande lösningar

Våra elektriker hjälper dig i Solna att hitta rätt ljusdesign för att maximera möjligheterna för ditt utrymme, kontor såväl som hem. Vi hjälper dig hitta ett samspel mellan ljus och liv. Av oss får du en anpassad lösning enligt dina önskemål och behov samt utrymmet som ska belysas.

Rätt känsla

Genom design kan man uppnå estetiskt tilltalande belysningalternativ. Utöver det funktionella  perspektivet kan man med hjälp av belysningen skapa förutsättningar för att hitta rätt känsla för ett rum eller utrymme. Vi vill med vår belysning ska tillföra både glädje och positiv energi.

Kvalitet

Oavsett uppdrag genomför våra elektriker alltid arbetet med stor passion och ihärdighet. Detta för att uppnå resultat som håller en hög standard. Här kan du räkna med ett gediget och hållbart resultat. Vi skapar en trivsam miljö med en stilren, energisnål och hållbar belysningsdesign.

VÅRA TJÄNSTER

Elektriker Solna

Årsta Elektriska & Bygg AB är ett team elektriker som tillhandahåller professionell belysningsdesign för alla tänkbara miljöer, både invändigt och utvändigt. Vår designfilosofi är helt baserad på LED-lampor, vilket ger hållbara och energieffektiva lösningar. Vi arbetar i Stockholmsområdet, däribland Solna, och vänder oss till företag och privatpersoner. Till viss del vänder vi oss dessutom till bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Byälvsvägen 9, 128 47 Bagarmossen

Ring oss

0762-214501
Elektriker Solna

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär